Administracions

barcelonès

La bandera espanyola onejarà a Badalona durant la Diada

El nou govern del PP no despenjarà la bandera espanyola de la façana de l'ajuntament de Badalona durant la Diada, i posa fi, així, a un costum que els anteriors governs havien implantat en els darrers anys. Els populars, que havien deixat d'assistir a l'acte institucional d'ençà que la bandera espanyola no lluïa l'11 de setembre a l'ajuntament, no permetran que la senyera sigui l'única bandera que onegi en aquesta data. El PP, que ja havia denunciat davant la delegació del govern un acord pres en el ple per donar prioritat absoluta a la senyera, argumenta que amb la seva decisió es limita a complir la llei, “tal com fan ajuntaments com el de Barcelona”.

La decisió del Partit Popular de Badalona de mantenir onejant la bandera espanyola durant la pròxima Diada Nacional ha indignat ERC, que considera que aquesta voluntat “forma part de l'actitud provocadora i hostil que utilitza el PP en tot allò que representa la nació catalana”. Així ho ha manifestat el president d'Esquerra a Badalona, Miquel Estruch, qui, d'altra banda, troba “lògic que aquells que van guanyar la guerra fa 300 anys vulguin imposar els símbols espanyolistes en la data de commemoració de la derrota catalana”. ERC no participarà en l'acte institucional, però tampoc ho feia quan el PP no governava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.