Administracions

barcelonès

Albiol manté el càrrec denunciat per la comissió d'Absentisme

L'alcalde de Badalona, el popular Xavier Garcia Albiol, no ha pres, a dia d'avui, cap mesura contra el coordinador que ell mateix va situar al barri de Sant Roc, tot i que la setmana passada es va fer públic que la comissió d'Absentisme Escolar de la zona li segueix les passes en constatar que l'únic fill menor d'edat que té no assisteix a classe amb la regularitat exigida.

El PP ha fet oïdes sordes a la reclamació d'ICV-EUiA, que va exigir la destitució ipso facto d'aquest càrrec de confiança, i procedir així de la mateixa manera que Albiol ho va fer quan un altre càrrec de confiança seu va donar positiu en un control d'alcoholèmia. En el cas del coordinador de Sant Roc, un veí del barri d'ètnia gitana, nét del tío Emilio (expatriarca del barri), el PP s'ha limitat a garantir que està estudiant la situació d'aquesta família i els motius que han pogut conduir el fill petit a faltar massa sovint a una escola de la zona sud de Badalona. En qualsevol cas, ICV-EUiA ha assegurat que no deixarà morir aquest tema i que en el pròxim ple municipal aprofitarà la presència de l'alcalde per interrogar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.