Administracions

barcelonès

Més distanciament entre entitats de Badalona i el govern del PP

La comissió de Cultura de Llefià, a Badalona, i el govern local del PP no troben el clima d'entesa que seria desitjable. Dimecres les dues parts van protagonitzar un altre enfrontament verbal després que la comissió, integrada per divuit entitats, es trobés que se li impedia l'ús d'una sala al centre cívic Torre Mena. Com a mesura de protesta van fer la trobada al vestíbul de l'equipament, sense taules ni cadires. Asseguren que un regidor del PP els va comunicar, un dia abans, que podien fer servir la sala i recorden que quinze dies abans s'hi havien reunit, i amb la participació d'un membre del govern.

El regidor de Participació, Miguel Jurado, desconeix si va tenir lloc aquesta última trobada i argumenta que el centre cívic Torre Mena té plantes tancades després de la remodelació. “No tenim assegurança, així que no puc autoritzar-ne l'ús”, defensa, i assegura que se'ls va oferir desplaçar-se a un centre cívic proper.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.