Administracions

administracions

Exalcaldes donen suport al director financer de Fisersa

Marià Lorca i Joan Armangué signen una carta en què defensen la feina de Romà Corcoll a l'empresa municipal de serveis de Figueres, després del seu acomiadament

També la signen dos exgerents

Els exalcaldes de Figueres Marià Lorca i Joan Armangué han signat una carta de suport al director financer de l'empresa municipal de serveis Fisersa, Romà Corcoll, després que hagi estat acomiadat. Lorca i Armangué, com a presidents del consell d'administració de Fisersa –del 1986 al 1995, i del 1995 al 2007, respectivament–, defensen en aquesta carta la trajectòria de Corcoll, que feia més de vint anys que exercia el càrrec de director financer. Els dos exalcaldes signen conjuntament amb els exgerents Jordi Agustí –del 1991 al 2005– i Albert Testart –del 2005 al 2011–. Precisament, Testart també va ser acomiadat l'any passat i va ser substituït per Josep Viñas, actual gerent.

Els motius que ha al·legat l'actual gerència de l'empresa municipal és “falta de confiança”. En aquest sentit, l'escrit que signen els que han estat responsables de Fisersa els últims vint anys destaca que Corcoll ha tingut sempre “la màxima confiança” i que “desenvolupava eficientment el càrrec director financer”.

La destitució de Corcoll continuava ahir rebent crítiques de l'oposició. El PP, el PSC i la CUP critiquen la decisió, com ja van fer divendres ICV i ERC. La portaveu del PP, Maria Àngels Olmedo, demanava “dimissions” i ho qualificava de “molt greu”. També reclamava un ple extraordinari, igual que Pere Casellas, portaveu del PSC a l'Ajuntament. Casellas acusava també el govern de Santi Vila, a través del seu bloc, d'haver acomiadat Corcoll per motius polítics, perquè no té “carnet de CiU”, deia. També Joan Font, de la CUP, assegurava que “estan desmantellant el que ha costat molts anys d'aconseguir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.