Administracions

administracions

A Planoles, el deute és d'un 60% dels ingressos

L'Ajuntament de Planoles ha reduït en un període de tres anys l'endeutament fins a situar-lo en un 60% dels ingressos de la corporació. Tot plegat és fruit del control i racionalització de la despesa i d'un increment mínim dels impostos directes. El govern local ha superat així la delicada situació de les finances dels exercicis del 2007 i el 2008. Tot plegat permet al govern de Planoles (Gent per Planoles) no generar més deute i tornar els crèdits sense patiments. L'equip de govern s'ha fixat com a prioritat del pressupost del 2012, de 535.000 euros, retallar algunes despeses que no creu que siguin necessàries per al poble i invertir en manteniment per poder tenir, per exemple, 2 agutzils durant tot l'any.

L'equip de govern, encapçalat per Eva Salmerón, vol la màxima transparència pel que fa als números municipals i per això ha penjat a la pàgina web de l'Ajuntament el pressupost del 2012 igual que el deute bancari actual. A més, ha informat tots els veïns que en poden demanar una còpia a les oficines municipals i fins i tot el regidor d'Hisenda s'ha posat a la seva disposició per donar les explicacions que calguin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.