Administracions

maresme

Mataró té un nou càrrec que el ple va rebutjar

CiU contracta un coordinador de l'àrea d'Administració i Atenció Ciutadana

El govern en minoria de CiU a Mataró ha contractat una persona per a un càrrec de confiança, que cobreixi la plaça de coordinador de l'àrea d'Administració i Atenció Ciutadana. El terrassenc Aleix Pons Coll substitueix Joaquim Bach, que va presentar la renúncia per reincorporar-se com a gerent a l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès. El coordinador, enginyer químic de formació, ha ocupat altres càrrecs a l'administració pública com el de gerent a l'Ajuntament de Tarragona i a l'Empresa Pública d'Habitatge i director de Serveis a l'Ajuntament de Castellterçol.

Es dóna el cas que, en el darrer ple municipal i arran d'una moció presentada pel PP i secundada per la CUP i PxC, es va aprovar la supressió del càrrec argumentant, entre altres aspectes, el seu “cost elevat”. L'alcalde, Joan Mora, ja va anunciar llavors que era potestat del govern municipal escollir qui dirigeix les àrees i que, en conseqüència, faria cas omís de la decisió aprovada al ple. A CiU van recordar que a Mataró “només hi ha sis càrrecs de confiança”, i que s'havien estalviat 300.000 euros en costos respecte de l'anterior govern del PSC, ERC i ICV-EUiA. La decisió va aixecar les crítiques de la resta de grups municipals.

Pons comença avui en el seu nou càrrec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.