Administracions

barcelonès

Badalona no haurà de refer el pressupost

L'Estat no obligarà l'Ajuntament de Badalona a refer el pressupost que de moment té aprovat inicialment i, així doncs, el govern de Garcia Albiol no haurà de retallar en deu milions l'actual previsió de despesa. Així ho va confirmar ahir el regidor d'Hisenda, Ramon Riera, hores després de presentar-se al Ministeri d'Hisenda per aclarir el contingut del decret signat pel govern estatal per avançar a les administracions locals els diners que deuen als proveïdors. A canvi, tots els ajuntaments hauran de complir estrictament la llei i justificar cada tres mesos que no estiren més el braç que la màniga, és a dir, que no gasten ni un sol euro més del que ingressen. Aquesta operació s'haurà d'allargar deu anys, el temps de què disposen els ajuntaments per retornar els diners prestats. Riera va explicar ahir que encara no és clar quin interès aplicarà l'Estat, que oscil·larà entre el 5% i el 6,5%.

Ramon Riera va desgranar ahir la nova situació als grups de l'oposició, que van celebrar el gir que ha experimentat la situació. El PSC va lamentar que encara no disposa de la relació de factures pendents, tot i haver-les demanat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.