Administracions

baix llobregat

Molins de Rei tanca el 2010 amb dèficit

Una auditoria avala que l'Ajuntament no va preveure ingressos difícils de cobrar

Molins de Rei ha tancat els comptes municipals del 2010 amb un dèficit de 191.000 euros, tot i que el resultat comptable aprovat pel govern anterior –presidit per ICV, mentre que ara es reparteixen l'alcaldia el PSC i CiU– donava un resultat comptable positiu, amb un superàvit d'1,3 milions d'euros. Segons va explicar ahir l'alcalde, el socialista Xavi Paz, el govern actual hauria pogut “agafar legalment aquests 1,3 milions d'euros”, però sabent que es tractava de diners difícils de cobrar, com multes que s'arrosseguen des de fa tres anys i impostos de béns immobles i de construcció d'empreses que han fet fallida, s'ha preferit “aplicar la màxima prudència”.

Aquests números són el resultat d'una auditoria que el PSC i CiU van encarregar a la Diputació “per posar ordre” a la situació financera amb què es van trobar en entrar al govern –tot i que els convergents formaven part de l'executiu local anterior– i que ahir van fer pública.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.