Administracions

BAIX CAMP

L'oposició desaprova el pla d'ajust de Reus

El ple de l'Ajuntament de Reus va aprovar ahir el pla d'ajust que ha d'acompanyar la concessió d'un préstec de l'Estat espanyol per pagar els 37,3 milions d'euros de deute amb els proveïdors. El pla, que preveu retallar de fins a quatre milions el pressupost municipal per enguany, va tirar endavant sols amb els vots afirmatius del govern de CiU i el PP.

Els socialistes consideren que es podria evitar la pèrdua de llocs de treball d'interins si s'hagués rebaixat més el sou dels càrrecs de confiança i les partides dedicades a comunicació. El portaveu, Andreu Martín, retreu al govern “que sigui dur amb els treballadors i tou amb la Generalitat”, en referència als 33 milions que deu al consistori. Ara Reus també exigeix que el batlle reclami els diners a la Generalitat.

La CUP, per la seva banda, denuncia que el pla comporta un augment de la pressió fiscal i la retallada de drets i serveis a la ciutadania i els treballadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.