Administracions

finances municipals

Llançà té 990.000 euros en factures de l'any 2011

El ple de Llançà es reuneix avui en sessió de caràcter extraordinari amb com a principal punt a l'ordre del dia l'aprovació del pla d'ajust que l'Estat ha demanat a tots els municipis per tancar la relació de factures pendents del 2011. A Llançà, el volum de factures pendents al desembre de l'any passat suma 990.000 euros.

El pla d'ajust per saldar aquestes factures que presenta l'equip de govern encapçalat per l'alcalde Pere Vila i que haurà d'aprovar el ple, preveu utilitzar el crèdit que facilitarà l'Estat i retornar-lo sobre un període de sis anys. “Dels deu anys de termini que ens permet el pla de l'Estat, n'utilitzaren sis, amb el primer any de carència; tenim prou capacitat per anar tornant aquest crèdit amb fons propis”, explica Pere Vila. L'alcalde es mostra confiat sobre aquest procés, basant-se en el fet que, segons diu, ja fa diversos anys seguits que el municipi de Llançà tanca els exercicis en positiu.

El primer punt a l'ordre del dia del ple d'aquest dimecres consistirà precisament a donar compte de la liquidació de l'exercici 2011 que queda tancat amb un resultat positiu de 320.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.