Administracions

ADMINISTRACIONS

L'Ajuntament de Palamós s'estalviarà 40.000 euros renunciant a locals llogats

El ple aprova per unanimitat la rescissió del contracte de l'anterior seu de promoció econòmica

També han concentrat l'aula d'estudi i entitats a la Gorga

Les mesures d'austeritat imposades per l'Ajuntament de Palamós implicaran l'estalvi d'uns 40.000 euros aquest any en concepte de lloguers d'oficines i dependències. El ple va aprovar ahir a la nit, per unanimitat, resoldre el contracte d'arrendament del local del carrer Pere Joan on hi havia el personal de Promoció Econòmica i Turisme. En el primer cas, s'han integrat amb altres dependències, mentre que Turisme s'ha traslladat a la Casa Montaner.

A més dels 23.000 euros que no hauran de gastar en aquest lloguer, el consistori també preveu estalviar uns 12.000 euros amb la reducció d'una quarta part dels espais de l'edifici de l'Aula d'Estudi –on hi havia algunes entitats– i 5.000 més amb les rescissions dels contractes d'alguns locals de les Galeries Carme, que ocupaven associacions culturals reubicades a La Gorga i l'edifici municipal del carrer d'Orient.

Sous polítics congelats

Per unanimitat, també es va acordar mantenir indefinidament la reducció d'un 30% en les assignacions de cada grup i l'ingrés de les partides al pressupost de Serveis Socials. A més, les dietes que perceben els regidors per assistència als plens continuaran congelades.

LA DATA

31.1.2012
va ser l'últim dia
de vigència del contracte del local del carrer Pere Joan, on hi havia Promoció Econòmica i Turisme.

Suspenen llicències a Castell

A instància de la comissió de Serveis de Patrimoni, tots els grups van donar el seu suport a la proposta de suspendre durant un any les llicències en tot l'àmbit del Mas Puig, a la zona protegida de Castell.

L'objectiu de la mesura, segons va explicar l'alcaldessa, Teresa Ferrés, és “poder estudiar i valorar la inclusió de les cavallerisses en el catàleg de béns protegits” municipal, després que la Generalitat plantegés fa dues setmanes l'enderroc de l'edifici pel seu mal estat. Pel que fa al canvi del POUM per facilitar la instal·lació de terrasses al passeig del Mar, es va aprovar provisionalment amb els vots favorables del PSC i Entesa, de CiU i l'oposició d'ERC. El seu portaveu, Dani Reixach –igual que CiU havia expressat fa un mes– va qüestionar que les estructures s'hi puguin estar durant deu anys i va alertar que poden ser un perill a l'hivern. CiU, però, ahir no hi va mostrar objeccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.