Administracions

barcelonès

El PSC lamenta que el PP acomiadi empleats a Badalona “sense criteri”

Els socialistes denuncien que el govern de Badalona ja ha fet fora 42 persones

El PP es compromet a recuperar tants afectats com sigui factible

L'agrupació badalonina del PSC ha denunciat que el govern local del PP “està acomiadant treballadors de la plantilla municipal”, sense respondre “a cap criteri ni a cap lògica de millora del servei públic”. Els socialistes van emetre ahir un comunicat, després de fer-se públic que l'executiu local havia decidit acomiadar tres treballadors de l'empresa municipal Rebasa. El PSC recorda que el PP ja ha fet fora 42 empleats de l'Ajuntament i de les societats municipals (el gruix més important a Badalona Comunicació) i acusa els populars de “saltar-se els compromisos als quals va arribar amb els representants dels treballadors en relació als criteris de reducció de plantilla”.

A més, el PSC lamenta que el seu principal adversari polític, “després d'utilitzar Badalona com a ciutat de proves del discurs xenòfob, ara l'està utilitzant com a exemple de l'aplicació més contundent de la reforma laboral”. Els socialistes volen posar de manifest que estan “al costat de tots els treballadors” i rebutgen “la campanya de por que està exercint el govern del PP en tots els ens públics de Badalona, fent gala d'un autoritarisme ranci i retrògrad”.

Entre altres, el PSC de Badalona es mostra “disposat” a liderar conjuntament amb els sindicats, les forces polítiques d'esquerra i progressistes, el teixit associatiu i la societat civil, “un front comú per frenar aquesta escalada de la política neoliberal, que està perseguint als treballadors, als joves, als activistes socials i a les persones més desfavorides, incidint en els factors que contribueixen a aprofundir en la seva vulnerabilitat”.

El regidor de Recursos Interns de l'Ajuntament de Badalona, Ramon Riera (PP), ha subratllat que al govern local “no ens agrada haver de fer fora cap treballador” però afegeix que els ajustos de la plantilla “són necessaris davant la delicada situació econòmica que patim”. Riera assegura que l'executiu local treballarà per anar reincorporant tants acomiadats com sigui possible, “en la mesura que el context ens ho vagi permetent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.