Administracions

administracions

L'Ajuntament de Girona amplia l'horari de l'oficina d'atenció als veïns pel TAV

S'ha contractat un aparellador per aclarir els dubtes i atendre les queixes ciutadanes per l'obra

Les dependències s'han traslladat a la plaça d'Europa

L'oficina d'atenció als ciutadans per a temes relacionats amb el TAV s'ha traslladat i ha ampliat l'horari. L'Ajuntament de Girona ha obert unes noves dependències a la plaça d'Europa per atendre les consultes i informar els ciutadans del projecte ferroviari de Girona, les reposicions, i també per recollir les queixes que hi hagi.

“L'oficina estarà oberta a partir d'ara des de les vuit del matí fins a les tres de la tarda, de dilluns a divendres”, explica el regidor responsable del projecte ferroviari, Carles Ribas. El propòsit del consistori és ampliar encara més aquest horari obrint també una tarda a la setmana, segurament els dimarts.

Per atendre els veïns, el consistori ha contractat un tècnic que és aparellador, pèrit amb experiència en obres d'aquestes característiques. Segons el regidor, es tracta d'una persona “molt preparada” per fer la feina que se li ha encarregat. La seva labor serà bàsicament informar els veïns que tinguin dubtes de qualsevol mena sobre el TAV o les obres. Per facilitar la seva feina s'instal·laran uns rètols a l'oficina amb els treballs duts a terme i els que encara s'han d'executar. El mateix tècnic atendrà les queixes, i les durà a l'Ajuntament, on s'atendran. El regidor va dir que una altra de les funcions del tècnic és visitar les obres per fer-ne un seguiment, fet que podria suposar que en determinats moments no estigui a l'oficina.

Pel que fa al nou emplaçament, Ribas diu: “A partir d'ara l'oficina estarà on hauria d'haver estat sempre, al costat de les obres.”

El consistori té diverses reclamacions de veïns per desperfectes causats per les obres. Segons el regidor, Adif ja n'està al corrent, però ara s'estan duent a terme els peritatges per fer la reclamació formal a l'empresa de les compensacions pels perjudicis causats.

LA DATA

18.12.12
es va obrir
l'oficina d'atenció al ciutadà per al projecte ferroviari, al carrer Tarragona. Obria els dimarts a la tarda.

LA FRASE

A partir d'ara l'oficina estarà on hauria d'haver estat sempre, al costat de les obres
Carles Ribas
regidor de girona responsable del projecte ferroviari
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.