Administracions

política

Canvis en la direcció del Consell Comarcal de la Selva

Natàlia Figueras tindrà més responsabilitats com a cap del departament d'Organització Interna

El cost aproximat dels estudis encarregats sobre GRS Arc Local és de 30.000 euros

La presidenta de CDC a la Selva interior i regidora de l'Ajuntament de Maçanet, Natàlia Figueras, serà la responsable del departament d'Organització Interna del Consell Comarcal de la Selva, en substitució del conseller Josep Valls, que va plegar en l'últim ple.

Figueras continuarà com a responsable de l'àrea d'Ensenyament, però a més assumirà el nou departament, del qual depèn també l'àrea d'Hisenda i Gestió Tributària. L'àrea d'Hisenda i Personal la portava Valls, i ara l'assumirà Quim Torrecillas, que va entrar com a conseller en l'últim ple. Al departament de Serveis a la Ciutadania, l'únic canvi és l'entrada de l'alcaldessa de Vilobí d'Onyar, Olga Guillem, que assumirà l'àrea de Serveis Socials. En principi aquesta cartera, que portava l'exalcaldessa d'Amer, Alba Serra, va passar a l'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, però per un temps molt breu, perquè se li va proposar la presidència, que va assumir en l'últim ple de l'ens comarcal.

En la resta de les àrees no hi ha canvis previstos. El vicepresident és Jordi Orobitg (ERC), mentre que hi haurà dos portaveus: Josep Antoni Frias (per CiU) i Joan Garriga (ERC).

D'altra banda, els estudis externs que el Consell Comarcal de la Selva va encarregar el mes passat a dues empreses (Cuatrecasas i Roca Junyent Advocats) sobre GRS Arc Local tindran un cost aproximat de 30.000 euros, segons ha pogut saber aquest diari.

El Consell confia tenir ben aviat els estudis per poder decidir què s'ha de fer amb el contracte amb GRS Arc Local, empresa investigada per una jutgessa de Lugo en el marc de l'operació Manga. En els últims mesos van plegar del Consell Comarcal de la Selva Alba Serra, Robert Fauria i Josep Valls, per diferents motius.

LA XIFRA

30.000
euros
és el cost aproximat que tindran els dos estudis encarregats pel Consell sobre GRS Arc Local.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.