Administracions

administracions

El PP amplia a dos els assessors de la subdelegació

Enric Martínez, regidor del PP a Lloret, farà d'enllaç amb els municipis

Enric Martínez, un dels dos regidors que té el PP a Lloret de Mar, és des de fa uns dies un dels dos assessors que nomena la delegada de la Subdelegació del Govern de l'Estat a Girona. Amb aquest incorporació, la subdelegació el que fa és recuperar la segona plaça que tenia, però que no s'havia fet servir fins ara. Segons fonts de la subdelegació, durant molts anys aquesta plaça es cobria a Barcelona, a la Delegació del Govern, però ara s'ha considerat oportú recuperar-la. L'altre assessor que té la institució és Jaume Veray, que es responsabilitza de l'àrea de Comunicació.

Enric Martínez va explicar que s'ha incorporat fa pocs dies i que s'està enllestint la seva àrea de responsabilitat, que segurament serà la del contacte o enllaç de la subdelegació amb els municipis. Amb tot, la reorganització està pendent del retorn del subdelegat, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, fora per vacances.

Aquesta segona plaça, de fet, ja es va recuperar només començar la legislatura i havia de ser ocupada per José Luis Montero, que havia estat secretari general de la formació popular a Girona. Tot i que en aquell moment es preveia que seria ell el segon home de confiança del partit a la subdelegació, i fins i tot va estar preparant la seva entrada, al final ho va deixar córrer de cop i, a més, es va anar desvinculant dels càrrecs en el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.