Administracions

Administracions sota sospita

L'alcalde de Blanes vol explicacions sobre el cas Manga

L'alcalde de Blanes, Josep Marigó, vol fer una reunió amb el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; el gerent de l'ens, Joan Burjachs, i Joan Carles Feliu, tècnic tributari del Consell, perquè li expliquin què hi ha de cert en les actuacions que es desprenen del sumari del cas Manga, segons les quals s'haurien filtrat exàmens per ocupar una plaça del Consell a les persones que interessaven, per un suposat “retorn de favors”. Aquesta part del sumari fa referència al servei de recaptació de tributs que l'Ajuntament de Blanes va delegar al Consell Comarcal, i que portava GRS Arc Local.

En el seu escrit, Marigó reconeix a Balliu l'esforç que fa per “reconduir tots els temes del Consell” que s'ha trobat, “i ja saps, tens el meu suport i la meva consideració per la feina que et toca fer”, diu. L'alcalde de Blanes també vol deixar clar que la plaça que es convocava era per al Consell Comarcal, i no pas per a l'Ajuntament de Blanes. Ahir no va ser possible contactar amb Salvador Balliu perquè és de viatge. Segons es desprèn d'una part del sumari del cas Manga, Burjachs hauria filtrat l'examen a un candidat, i Feliu s'hauria avingut a aprovar i seleccionar el candidat que volia el llavors president del Consell, Robert Fauria, per a la plaça que s'havia d'ocupar. El candidat que volia imposar Robert Fauria va treure un 10 a l'examen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia