Administracions

administració

Expedient sancionador al tren turístic de Girona

S'ha iniciat perquè l'empresa no va prestar el servei durant 20 dies el 2013

L'Ajuntament de Girona ha iniciat un expedient sancionador contra l'empresa que té la concessió del trenet turístic de Girona, Girona City Tour (una unió temporal de les empreses Julià Travel SA i Autocars Julià SL). L'expedient s'ha iniciat perquè l'empresa no va prestar el servei durant una vintena de dies, des de mitjan juliol fins a mitjan octubre de l'any passat.

Durant dos dels principals mesos d'activitat turística a la ciutat, juliol i agost, el servei va estar suspès durant catorze dies. Els motius van ser problemes de caràcter tècnic als vehicles.

En aquell moment el consistori va exigir a Girona City Tour que disposés d'un trenet de substitució per evitar més problemes en cas de més avaries, requeriment que l'empresa va atendre. El nou trenet, més petit i manejable, serveix per garantir el servei els dies que l'Ajuntament ha de tallar la circulació en carrers de la ruta habitual.

Actualment l'expedient està en mans dels serveis jurídics de l'Ajuntament, a fi de tramitar una possible sanció i atendre les al·legacions que es puguin presentar. Girona City Tour va rebre la concessió després d'un acord del ple el 14 de gener de l'any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia