Administracions

La Diputació de Girona destina prop de 400.000 euros a l'esport

L'ens supramunicipal concedeix un total de 269.000 euros a 21 entitats esportives d'alta competició de les comarques gironines i 117.577 euros als vuit consells esportius comarcals

La Diputació de Girona ha acordat destinar, en concepte de subvenció, prop de 400.000 euros per a la promoció i foment de l'esport. Concretament, la junta de govern de dimarts passat va aprovar concedir subvencions a 21 entitats esportives d'alta competició per un total de 269.000 euros, i als vuit consells esportius d'àmbit comarcal per 117.576,92 euros. En tots els casos, tant entitats com consells hauran de justificar el doble de la quantitat subvencionada.

Tot tipus d'esport

Les entitats beneficiades són molt diverses, des del futbol fins al tennis de taula, passant per l'atletisme, l'hoquei sobre patins, l'handbol, el futbol, el judo, l'hoquei sobre gel, la gimnàstica rítmica i el bàsquet amb cadires de rodes.

Les entitats que han rebut una subvenció més alta són el Salt Gimnàstic Club (35.000), amb participants en els campionats estatals o superiors de gimnàstica artística, i el Club Handbol Bordils, que competeix en la divisió estatal de plata d'aquest esport. També destaquen els ajuts de 20.000 euros per als dos clubs d'hoquei sobre patins de la demarcació que juguen en l'OK Lliga (el Club Hoquei Patí Blanes i el Club Hoquei Lloret), per al club d'hoquei gel de màxima competició Club Gel Puigcerdà i per als dos equips gironins de segona B de futbol (la UE llagostera i la UE Olot). La subvenció mínima ha estat de 2.500 euros, que rebran quatre entitats d'atletisme (Club Atletisme Lloret, Club La Sansi, Club Atlètic Palafrugell i Associació Atlètica Palamós). Pel que fa als consells esportius, els imports van dels 4.000 euros de la Cerdanya als 25.230,77 de l'Alt Empordà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia