Administracions

Avui hi ha ple

Blanes

Compromís a Blanes per fer audiències públiques

Tots els grups subscriuran avui una moció perquè es facin audiències prèvies a l'aprovació dels pressupostos i d'altres temes transcendents

Tots els grups de l'Ajuntament de Blanes presentaran avui en el ple una moció per comprometre's a convocar anualment una audiència pública sobre el pressupost i les ordenances fiscals, anterior a la seva aprovació inicial. En la moció també es preveu convocar audiències públiques per tractar “qualsevol altre tema que sigui d'interès per al conjunt de la ciutadania de Blanes, com ara l'aprovació de les noves normatives municipals, l'aprovació de nou planejaments urbanístics i obres de gran naturalesa, així com altres temes d'interès general”. De fet, aquesta moció s'aprovarà dos dies abans que Blanes celebri la primera audiència pública de la seva història, convocada per dissabte a les 10 del matí. Aquesta fórmula de participació ciutadana s'ha convocat a petició de la CUP de Blanes.

Els camins de ronda

D'altra banda, també es portarà a l'aprovació del ple una moció que presenta el grup d'ICV-EUiA per la recuperació dels camins de ronda. En la moció s'insta el govern (PSC) a fer un estudi sobre la situació actual dels camins de ronda entre el centre de Blanes i la cala Treumal i a iniciar els tràmits per recuperar un camí íntegre entre Blanes i cala Treumal que s'integri als itineraris turístics de Blanes. ICV-EUiA també demana que es promocioni i es protegeixi perquè no s'hi torni a vetar l'accés ni torni a tallar-se.

VICTOR CATALAN
El regidor d'ICV-EUiA ha estat especialment crític amb l'estat dels camins de ronda, i creu en la necessitat de la seva recuperació.

L'ORDRE DEL DIA

DEUTE.
Sol·licitud d'ampliació del termini de reintegrament del saldo deutor de les liquidacions definitives de la participació en tributs de l'Estat dels anys 2008 i 2009.
AJUTS.
Reconeixement de subvenció a entitats socials i de cooperació en concepte d'ajuts als projectes de solidaritat i cooperació corresponents a l'exercici 2014.
ICV-EUiA.
Moció que presenta el grup municipal d'EUiA-ICV de Blanes per la recuperació dels camins de ronda a Blanes.
AUDIÈNCIA.
Moció a proposta de la CUP de Blanes que assumeixen els grups municipals del PSC, CiU, EUiA-ICV i el PP i la regidora no adscrita per a la realització d'una audiència pública sobre temes d'interès per al conjunt de la ciutadania de Blanes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia