Administracions

La Diputació de Girona destina prop de dotze milions d'euros als ajuntaments

Ho fa mitjançant el Fons de Cooperació Econòmica i Cultural i els consistoris poden presentar des d'avui la documentació

La junta de govern de la Diputació de Girona ha acordat destinar 11.720.000 euros als municipis gironins, per mitjà del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural. Els consistoris podran destinar aquests diners a despeses en béns corrents i serveis vinculades a la prestació de serveis obligatoris, a despeses en inversions reals i transferències de capital i a despeses culturals. Els ajuntaments que vulguin aspirar a la convocatòria caldrà que presentin la documentació corresponent des d'avui fins al 6 de març.

El Fons de Cooperació Econòmica i Cultural és un fons creat fa dos anys per la Diputació de Girona que uneix els antics Fons de Subvencions de Cooperació Municipal i Fons de Cooperació Cultural.

Les bases reguladores del fons permeten finançar fins al 100% de la despesa subvencionada; una particularitat introduïda els darrers anys amb l'objectiu de fer front a la situació de crisi econòmica i financera.

Segons ha destacat la Diputació en un comunicat, se'n poden beneficiar tots els 221 municipis de la demarcació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia