Administracions

Nous ajuts per a calderes de biomassa i xarxes de calor

La Diputació de Girona obre una nova convocatòria de subvencions per un total de 400.000 euros uns mesos després de destinar-hi ja 775.000 euros

La junta de govern de la Diputació de Girona ha aprovat una nova convocatòria de subvencions per a la construcció i instal·lació de calderes de biomassa i xarxes de calor als municipis gironins. Aquesta nova convocatòria, per un total de 400.000 euros, arriba només uns mesos després que la Diputació aprovés a finals del 2014 una línia d'ajuts pels mateixos conceptes, per un total de 775.000 euros, de la qual es van beneficiar 15 municipis gironins.

Concretament, la nova campanya inclou dues línies de subvencions per a l'execució d'inversions: l'una per a la instal·lació de calderes de biomassa llenyosa forestal, amb una dotació màxima de 100.000 euros, i l'altra per a la instal·lació de xarxes de calor, amb una dotació màxima de 300.000. Segons especifica l'ens provincial, aquestes inversions s'han d'executar a través de contractes amb empreses o microempreses de serveis energètics.

Amb un PAES aprovat

La Diputació deixa clar també que només poden concórrer a la convocatòria els municipis que siguin signataris del Pacte d'Alcaldes per a l'Eficiència Energètica i la Lluita contra el Canvi Climàtic que hagin aprovat un pla d'acció d'energia sostenible (PAES). El termini per presentar les sol·licituds acabarà el 20 d'abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia