Administracions

El govern de Sant Feliu ultima el pàrquing litoral

Volen enllestir les bases del concurs, amb la zona blava, abans de les eleccions

El govern de Sant Feliu (CiU i el grup socialista) vol deixar enllestides les bases del nou concurs per construir l'aparcament subterrani al litoral –entre el passeig dels Guíxols, l'accés a la zona del Nàutic Vell i l'aparcament de l'altra banda dels jardins de Juli Garreta– abans de final de mandat. La intenció, avançava ahir l'alcalde, Joan Alfons Albó, és vincular el projecte a l'explotació de l'altre aparcament municipal –el de la plaça del Mercat– i la zona blava del centre i la badia de Sant Pol perquè les tarifes de la infraestructura siguin competitives. La capacitat màxima del nou aparcament seria d'unes 400 places, amb opció de repartir-les en dos nivells subterranis –només al passeig dels Guíxols– o afectar també els altres espais, tot preservant la zona verda i el seu arbrat.

L'alcalde i el vicealcalde, Pere Albó, van fer ahir balanç del mandat, amb “un 85% de compliment del programa”, i van refermar la continuïtat de la feina conjunta fins al dia abans d'eleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia