Administracions

El ple de Vidreres veta el pas de camions pel centre

Va aprovar per unanimitat prohibir el trànsit de vehicles pesats pel municipi, amb vistes a l'inici de les obres de desdoblament de l'N-II al tram Sils-Maçanet

El ple de l'Ajuntament de Vidreres va aprovar per unanimitat una modificació de l'ordenança de circulació que prohibeix el pas de camions pel centre del municipi. La mesura –que no afecta els camions de les empreses del poble– s'ha pres pel temor que els vehicles pesants que no podran circular per l'N-II mentre durin les obres de desdoblament del tram Sils-Maçanet, passin pel centre del poble.

“Seria un perill per als vianants; quan la carretera estigui en obres, els camions no podran passar per l'N-II i quan arribin a la gasolinera BP passaran per dins de Vidreres, i això no ho volem”, diu l'alcalde, Jordi Camps (CiU). El municipi no té competències per sancionar els camions que incompleixin aquesta ordenança, però l'alcalde va dir que ja s'ha començat a parlar del tema amb la Generalitat. “Suposo que ho acabaran trobant correcte. D'una manera o altra s'ha de garantir la seguretat dels vianants, i més a la C-63, que passa pel centre de Vidreres”, hi va afegir Camps.

Un altre tema de seguretat viària que preocupa l'equip de govern és la velocitat dels vehicles que vénen de Lloret de Mar. En aquest sentit, l'alcalde va dir que aviat s'instal·larà el semàfor per evitar que circulin massa de pressa. “Està licitat i a punt que es comenci a fer la instal·lació, davant del pavelló i l'escorxador. L'entrada de Vidreres venint de Lloret és un punt negre i és una demanda popular de fa temps. Hi ha hagut accidents i hi passen molts nens i gent gran i els cotxes vénen molt ràpids”, va exposar Jordi Camps.

Les obres del desdoblament Sils-Maçanet van començar el 22 de desembre, amb la primera pedra, que va posar la ministra Ana Pastor. Per al conductor, però, no hi ha cap mena d'afectació encara, ja que tot just s'han fet treballs previs i les primeres prospeccions.

LA FRASE

D'una manera o altra s'ha de garantir la seguretat dels vianants a Vidreres
Jordi Camps
Alcalde de Vidreres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia