Administracions

Lloret s'uneix a la xarxa European Cities Marketing

L'Ajuntament de Lloret de Mar a través de Lloret Turisme, entitat de promoció turística de la ciutat, s'ha adherit a la xarxa European Cities Marketing. Aquesta organització sense ànim de lucre té per objectiu la millora de la competitivitat i el rendiment de les principals ciutats d'Europa a través de l'intercanvi de coneixement, millora de les seves pràctiques en els àmbits de gestió, promoció i comercialització i contribució a l'expansió de la xarxa de relacions per crear noves oportunitats de negoci en l'àmbit turístic.

La pertinença a aquesta associació permet formar part de diversos grups de treball, de turisme de reunions, de gestió d'oficines i destinacions turístiques, d'estudis de mercat, de targetes de la ciutat, de gestió de la comunicació i de noves tecnologies de la informació i de la comunicació aplicades al turisme. Amb aquest pas Lloret de Mar continua treballant per ser una de les destinacions turístiques de platja urbana del sud d'Europa amb una oferta més completa i variada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.