Administracions

Concentració a Lloret de Mar contra l'ampliació de la C-32

Més d'un centenar de persones es van concentrar ahir per mostrar el rebuig al projecte i, avui, els opositors tenen previst presentar-hi al·legacions, incorporant les 2.000 signatures en contra

Un centenar de persones es van concentrar ahir al migdia a la rotonda d'accés principal del municipi de Lloret de Mar per mostrar el seu rebuig al projecte de prolongació de l'autopista C-32. Avui tenen la intenció de presentar les al·legacions al projecte amb les 2.000 signatures que han recopilat. L'acte va tenir el suport de representants del PP, CUP i ICV.

Els manifestants, amb pancartes, globus i creus de fusta, no van parar de cridar consignes en contra de l'ampliació d'aquesta carretera tot criticant els perjudicis mediambientals que asseguren que provocarà.

Des de l'entitat organitzadora, la Plataforma Aturem la C-32, es va assenyalar que l'acte volia ser un cop de força enmig de la campanya electoral. Els opositors es van qüestionar per què el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, “no escolta el territori i fa marxa enrere”.

“Tot i les nostres crítiques el tema continua endavant, no ens escolten i volem fer palès el descontentament que encara hi ha entre la gent, el rebuig existeix”, va subratllar el portaveu de la plataforma, Jordi Palaudelmàs. En aquest sentit, Palaudelmàs va voler deixar clar que estan totalment en contra de l'ampliació de l'autopista, que té previst travessar paratges boscosos com el del Vilar i Sant Pere del Bosc. “Els polítics haurien d'escoltar-nos i actuar en conseqüència”, advertir. Després de l'aprovació de la moció al ple de Lloret de Mar del passat mes d'abril que apostava per una moratòria del projecte i tirar endavant una consulta popular, Palaudelmàs es va qüestionar per quin motiu el govern encara no escolta el territori. “Preguntem obertament al conseller Santi Vila per què no compleix la seva paraula i atura el projecte, fa una moratòria unilateral fins que es faci la consulta popular, tal com ens havia assegurat en la reunió que vam mantenir”, va exigir el portaveu.

LA XIFRA

2.000
signatures
són les que des de la Plataforma Aturem la C-32 pensa adjuntar a les al·legacions contra aquest polèmic projecte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia