Medi ambient

medi ambient

Implantació conjunta de cotxes elèctrics a Girona

La implantació de vehicles elèctrics a la demarcació es farà de forma consensuada entre Girona, Figueres i Olot. Davant la necessitat de tenir punts de càrrega, algunes companyies interessades ho han proposat per “donar un missatge de confiança” al possible comprador, segons explica l'alcalde de Figueres, Santi Vila.

Aquest tema és un exemple de la feina conjunta que s'han proposat fer les capitals de comarca gironines, que fa uns dies van presentar l'anomenada “aliança de ciutats gironines”. L'objectiu, segons Vila, és “ser més eficients” a l'hora de plantejar solucions a problemes comuns i al mateix temps ser capaços d'articular “una única veu” en els temes que afectin tota la demarcació.

L'alcalde de Figueres assegura que aquesta aliança està pensada per trobar aquells temes que són d'interès comú i treballar-los conjuntament per ser “més eficients”. Posa l'exemple de la sostenibilitat i mobilitat: “Si considerem que és un valor que la gent avanci cap als cotxes que emetin poc CO2, perquè no ho bonifiquem estratègicament tots junts i som una demarcació exemplar en relació a temes verds?”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.