Medi ambient

Compromís denuncia l'existència d'un abocador il·legal a Paterna

La coalició critica que el lloc porta mesos acumulant les escombraries i que l'ajuntament encara no ha dut a terme accions sancionadores ni de neteja

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, en comprovar in situ l'existència d'un abocador il·legal situat al paratge conegut com la 'Lloma de les Bombes', considera que “és necessari fer-se ressò d'estos llocs que apareixen espontàniament amb el consentiment de l'equip de govern del Partit Popular, que ni sanciona ni neteja”.

Després de parlar amb la responsable de l'àrea, i sabent i tot que són terrenys militars, la coalició valencianista exigeix que l'ajuntament assumisca la responsabilitat que li pertoca i que desenvolupe les seues competències en matèria de prevenció en quant a residus ja que la llei ho estableix així.

La coalició, que ha tingut coneixement d'aquesta situació després de rebre algunes queixes de veïns de Paterna que passegen a sovint per l'àrea, critica que “este panorama no sembla ser molt recent”.

El regidor de Compromís en Paterna, assenyala que el govern municipal del Partit Popular “encara no ha enllestit una ordenança de neteja per a que les persones sense civisme, poques però, que amb la seua actitud contribueixen a donar una imatge bruta i deixada de l'àrea de la Lloma de les Bombes i d'altres barris de Patena, puguen ser sancionades”.

Així, des de Compromís demanen una solució que acabe amb aquest greu problema i que l'alcalde es pose a treballar en una ordenança que contemple el control de la brutícia en àrees com la Lloma de les Bombes i en les vies públiques, augmente la freqüència de recollida de residus de reciclatge, facilite el telèfon gratuït per a que els veïns puguen tindre un servei públic com cal d'arreplegada de les deixalles i dels residus, a més de posar cartells que explícitament mostren la prohibició de tirar el fem als solars i paratges naturals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.