Medi ambient

ALTA GARROTXA

L'alcalde de la Vall de Bianya, nou president del consorci

L'alcalde de la Vall de Bianya, Santi Reixach, ha estat nomenat president del Consorci de l'Alta Garrotxa. El càrrec estava vacant des que a la primavera va renunciar-hi Miquel Palomeras. L'elecció de Reixach es va acordar en la sessió del consell plenari que va tenir lloc dimecres, i que era la primera que es convocava després de les eleccions municipals. Hi van assistir representants dels onze ajuntaments i els tres consells comarcals que formen part del consorci, així com de la Diputació. En canvi, Agricultura no hi va tenir representació perquè el departament encara no l'ha nomenat. Aquest fet preocupa el consorci, ja que els recursos del Departament d'Agricultura són determinants en el pressupost de l'ens.

La composició
El nou consell ha quedat compost per les següents persones: Joan Casellas (Ajuntament d'Albanyà), Margarita Pujol (Beuda), Javier Sánchez (Cabanelles), Esteve Pujol (Camprodon), Santi Reixach (Vall de Bianya i Consell Comarcal de la Garrotxa), Josep Vilar (Montagut i Oix), Lluís Vila (Sant Llorenç de la Muga), Miquel Palomeras (Sales de Llierca), Joan Espona (Sant Joan les Fonts), Josep Juanola (Tortellà), Pere Maluquer (Consell de l'Alt Empordà), Marc Prat (Consell del Ripollès) i Miquel Calm (Diputació de Girona)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.