La inauguració del pont del Petroli, acte més destacat de la Festa del Mar

La inauguració aquest matí (11 h) del remodelat pont del Petroli és l'acte més destacat de la nova edició de la Festa del Mar, que Badalona celebra avui i demà. L'obertura al públic del vell pantalà, però, no és l'única proposta significativa. Avui mateix (18 h), al recinte de les jornades gastronòmiques, diversos pescadors parlaran sobre Els millors peixos d'ahir i d'avui. Demà diumenge sobresurt un taller sobre com fer anxoves salades (tot el matí) o l'opció de remar en un llagut.

I és que demà les activitats es multipliquen i es distribueixen per diferents escenaris. A la Rambla, per exemple, s'han programat tallers diversos. La platja dels Pescadors serà l'escenari d'una de les activitats estel·lars: la tirada d'art de platja. Es tracta d'una antiga tradició que parteix d'una gran xarxa composta d'un cop en forma de bossa i dues bandes laterals unides a dos caps que s'estiraven des de la platja. Tot l'art podia mesurar més d'un quilòmetre i s'hi pescava tota classe de peix de platja. D'altra banda, un trenet connectarà tot el matí la Rambla amb el pont del Petroli. La Festa del Mar l'organitza l'Ajuntament de Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.