Medi ambient

La Selva

Una carretera tallada i classes suspeses en un dia de sol però molt de fred

La comarca de la Selva es va llevar ahir amb la nevada com a record. Si bé a primera hora del matí encara nevava a la capital, Santa Coloma de Farners, la major part de municipis van tenir un dia majoritàriament de sol. La neu, que havia afectat bàsicament la part sud de la comarca –curiosament als municipis de costa va ser on va nevar més–, va anar desapareixent amb els primers raigs de sol.

Ahir, un dia gèlid a la Selva; més que per la neu els efectes van ser provocats pel gel. Al terme municipal de Tossa, la carretera GIP-6821 va estar tallada durant tot el dia des de Sant Grau fins a Salionç en tots dos sentits de circulació. A Blanes, es van detectar en algunes zones del municipi plaques de gel que obligaven a accentuar la precaució de conductors i vianants. A Lloret de Mar també es van detectar plaques de gel a les parts més altes d'algunes urbanitzacions. En tots dos casos, a mig matí les plaques de gel ja eren història. L'indigent que va demanar passar la nit de dijous a divendres a un hostal, el va abandonar un cop va haver passat la tempesta.

Els efectes més importants a la comarca van ser la supressió de les classes. En concret als municipis d'Amer, Arbúcies, Hostalric, Maçanet, Sant Feliu de Buixalleu i Santa Coloma de Farners.

j.g.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.