Medi ambient

medi ambient

Les institucions s'uneixen contra el mosquit tigre

Una comissió tècnica previndrà el seu creixement i el de la mosca negra

Diverses administracions i institucions han creat la comissió tècnica per al control de vectors, a l'entorn de la qual volen agilitzar la informació i coordinar actuacions respecte del mosquit tigre i la mosca negra. L'objectiu és planificar una estratègia comuna per evitar el creixement d'aquestes dues espècies i coordinar les mesures de prevenció, tenint en compte les tasques que ja està duent a terme actualment alguna d'aquestes administracions. Hi haurà presents el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Dipsalut, l'Ajuntament de Girona, els consells comarcals del Gironès i el Baix Empordà, el Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i el Baix Ter i l'Agència de Salut Pública de Catalunya.

Aquesta comissió recull les trobades que ja hi havia actualment per a la mosca negra, però d'aquesta manera s'institucionalitza i s'amplia també al mosquit tigre. Totes dues espècies provoquen picades molt molestes i poden ser vectors d'algunes malalties infeccioses, principalment el mosquit tigre. Aquest estiu es preveu que el mosquit continuï la seva propagació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.