Medi ambient

medi ambient

El PP de Blanes s'indigna amb l'alcalde per la sorra de la platja

Marigó la qualifica de “magnífica”, i el popular Tordera li retreu que així perden força per pressionar Madrid

Batalla política a Blanes per l'estat de la sorra de les platges. El govern local (PSC) parla de bona situació i el PP carrega contra ells perquè ho considera fals i perquè creu que amb aquestes afirmacions perden força a l'hora de negociar amb el Ministeri de Medi Ambient.

Josep Marigó, alcalde de Blanes, va assegurar en la presentació del servei de socorrisme: “Podem dir que tindrem una temporada magnífica pel que fa a la sorra.” Va explicar que enguany les platges blanenques s'havien beneficiat de regeneració natural, i va sentenciar: “Aquest any tenim unes platges magnífiques.” El PP, en assabentar-se que Marigó considera que les platges de Blanes estan en una situació “magnífica”, s'ha indignat. “Demostra que no coneix ni estima Blanes, a part de ser incoherent”, li va etzibar Salvador Tordera, portaveu del PP. Aquest li va recordar la visita que van fer els dos líders polítics locals fa unes setmanes a Madrid entre altres qüestions per demanar més sorra per a Blanes. Si va així, com vol que ens facin cas; ens quedarem sense platges, sense negocis i al final sense la nostra estimada Blanes”, va afirmar Tordera.

La indignació amb les declaracions de Marigó també és present en alguns hotelers i restauradors de la ciutat.

LA FRASE

Com podem demanar a Madrid la regeneració de la sorra si no som coherents
Salvador Tordera
Portaveu del PP a Blanes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.