Medi ambient

medi ambient

Blanes consulta les millores que cal fer a la platja

Vol saber l'opinió sobre els serveis d'accessibilitat que s'hi ofereixen

L'Ajuntament de Blanes demana a través d'una enquesta a les persones amb discapacitat l'opinió sobre els serveis d'accessibilitat a les platges. El servei de Medi Ambient vol decidir així si fa canvis o no amb vista a la pròxima temporada de bany.

Una de les possibilitats que planteja el consistori és centralitzar els serveis per a discapacitats en una única platja, perquè “fer el control i seguiment de tots aquests equipaments i serveis té un cost molt elevat, i a més potser els principals beneficiaris en traurien un millor rendiment si estiguessin situats d'una altra manera”.

Fins ara, es dóna servei a persones amb discapacitat en tres platges de Blanes. A la platja de cala Bona (Sant Francesc) hi ha un lavabo adaptat i una passera; a la del centre de Blanes, dos lavabos adaptats –un de situat al bloc del lloc de socors del costat del Club de Vela Blanes i l'altre, a l'aparcament subterrani a tocar de la plaça Catalunya– i dues passeres. Finalment, a la platja de s'Abanell hi ha un lavabo adaptat, una passera, una zona d'ombra amb vestidor i un servei de cadira amfíbia atesa per Protecció Civil.

L'enquesta es pot respondre fins al dia 30

L'enquesta, que es pot respondre per internet, es pot omplir fins al 30 de setembre. En la primera part es demana a l'usuari que indiqui quines platges de Blanes són les que més freqüenta, si utilitza o no els serveis i equipaments que hi ha, i també que els puntuï. En la segona part, es planteja que es prioritzi sobre una sèrie d'opcions (instal·lar més zones d'ombra, posar fonts d'aigua potable adaptades o substituir passeres). I, finalment, es planteja com es valora la possibilitat d'agrupar tots els serveis per a persones discapacitades en una única platja i que aquesta sigui la del centre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.