Medi ambient

Els Verds denuncien l'encariment del lloguer dels horts socials de Gandia

Consideren que és un despropòsit més del partit que sustenta Arturo Torró en l'alcaldia

L'assemblea comarcal d'Els Verds del País Valencià, reunida de manera ordinària a Gandia fa una valoració molt crítica i preocupada de la situació social, ambiental i econòmica que es viu a Gandia sota la majoria absoluta del PP.

En opinió dels reunits, el Partit Popular no sols està incomplint els programes electorals sinó, el que és pitjor, està mostrant-se totalment incapaç de mantenir els avanços donats per anteriors consistoris, sobretot en matèria mediambiental.

Fa pocs dies s'ha viscut a la vila la suspensió de “LaBici”, un servei que ajuda a reduir la pol·lució atmosfèrica, causa de moltes malalties, a la reducció de la contaminació acústica i a l'estalvi energètic. Un servei que fa possibles ciutats més saludables.

Ara s'ha anunciat l'encariment del lloguer als usuaris dels horts socials ecològics de Gandia, passant de cobrar-los 15 euros a 99 euros per any.

L'augment afecta a 82 persones que ja li han manifestat al govern municipal no estar d'acord amb l'increment. Asseguren que en molts casos, provocarà que molts d'aquests usuaris hagen de deixar les terres, ja que molts estan en l'atur, jubilats o amb pocs ingressos econòmics i no poden fer front al pagament.

Per això, Els Verds de Gandia demanem al govern municipal que mantinga els lloguers en els 15€ actuals i que d'aquesta manera les terres continuen complint el paper social per al que van ser destinades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.