Medi ambient

medi ambient

Els veïns recullen firmes contra el gas, a Riudaura

Els veïns de Riudaura ja van anunciar el divendres passat que no es quedarien de braços plegats. La plataforma Riudaura Junts, que van constituir aquell dia a les escoles amb l'assistència de 200 veïns, ha iniciat una recollida de signatures contra el mètode de fractura hidràulica horitzontal, l'anomenat fracking. Hi ha fulls repartits als comerços del poble i en molts punts de la comarca de la Garrotxa, sobretot a la ciutat d'Olot. L'entitat vol fer arribar aquestes firmes als responsables de la Direcció General d'Energia i Mines de la Generalitat per demanar-los que aturin el permís que ha donat a l'empresa d'hidrocarburs Teredo Oils Limited perquè pugui fer prospeccions al municipi per determinar si hi ha gas i si n'hi ha en una quantitat que faci rendible la seva extracció.

La plataforma ha fet una crida de socors al seu web i a les dues principals plataformes de la xarxa. Amb el lema Ajuda'ns perquè no passi això, a sobre de dues fotos, una vista general del poble i una altra d'una plataforma gasística, demana el suport de tothom. Ho fa en tres idiomes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.