Medi ambient

MEDI AMBIENT

Blanes comença a netejar les rieres

S'executen els primers treballs organitzats per la nova entitat que assumirà feines que li tocaria fer a l'ACA

L'Associació de Propietaris i Afectats de Rieres i Camins de Blanes s'ha presentat oficialment aquesta setmana després que va començar les seves activitats a final de l'any passat. En l'associació expliquen que la nova entitat va néixer de l'objectiu comú de l'Ajuntament i la Cooperativa Agrícola de Blanes de vetllar pel manteniment anual de les rieres, després que feia molt de temps que ningú no se'n fes càrrec adequadament a causa que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) no podia assumir a les seves responsabilitats per raons econòmiques.

La junta rectora de l'associació està formada per catorze membres: representants de grans propietaris i parcel·listes petits, la Cooperativa Agrícola de Blanes, l'Ajuntament i les empreses Nylstar i Solvay. El president és Agustí Robert (president de la Cooperativa Agrícola), el secretari és Miquel Rams i el tresorer, Jaume Ridorsa. Entre els projectes immediats (i que ja s'han començat a executar) hi figura la neteja de tota la riera de Mas Cremat, la neteja de dos trams de la riera de Can Rabassa i també de les rieres adjacents a la via del tren. El seu pressupost és de prop de 4.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.