Medi ambient

MEDI AMBIENT

Suport estatal per refer la Pletera, a l'Estartit

La Fundación Biodiversidad es compromet a donar suport al projecte de rehabilitació

La Fundación Biodiversidad va oferir el suport complet a l'Ajuntament de Torroella en el projecte per desurbanització –i renaturalització posterior– del sector de la Pletera, a l'Estartit, que aspira a les subvencions de la Unió Europea concedides en el marc del Programa Live. La reunió es va fer a Madrid divendres passat, i hi van participar l'alcalde de Torroella Jordi Cordon; la regidora de Medi Ambient, Sandra Bartomeus, i el coordinador de la Càtedra d'Ecosistemes Litorals de la UdG, Xavier Quintanas. Per part del govern estatal va assistir a la reunió Ignacio Torres-Ruiz Huerta, subdirector de projectes de Biodiversidad, fundació pública adscrita al Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient destinada a preservar el patrimoni natural. La visita va servir per obrir una via de col·laboració entre el govern espanyol i el territori amb la voluntat d'obtenir cofinançament del projecte.

Tant l'alcalde, Jordi Cordon, com la regidora de Medi Ambient, Sandra Bartomeus, van manifestar-se satisfets de la trobada: “Van donar-nos el seu suport per la petició i van veure el projecte amb molt bons ulls.” Es preveu un projecte a quatre anys que estaria finançat en un 75 per cent amb fons europeus. El finançament restant arribaria, entre d'altres llocs, a través de la Fundación Biodiversidad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.