Medi ambient

energia

Jornada reivindicativa contra la MAT a Canet

Unes 150 persones van participar durant el dia d'ahir en una jornada lúdica i reivindicativa organitzada per l'associació Alarmat que es va celebrar a Canet d'Adri contra la construcció de la línia de la MAT i per analitzar altres models energètics.

El portaveu de l'entitat i regidor, Albert Riera, es va mostrar satisfet amb la participació de la jornada i va reiterar, ara que ja s'està construint la MAT al municipi: “La línia no cal i no té ni cap ni peus quan el consum elèctric està baixant; deien que es feia pel TAV i ja passa sense la línia: són incongruències d'un país de pandereta.”

Un centenar de persones van participar a l'arrossada popular, a banda de la gent que es duia el dinar, i hi van fer xerrades la plataforma contrària a l'autopista elèctrica Monzón-Isona, la Iaeden, Som Energia i també una empresa sobre el reciclatge d'olis. També es van fer tallers de plantes remeieres o espelmes i actuacions musicals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.