Medi ambient

medi ambient

Santa Coloma presentarà un recurs contra la MAT

La plataforma No a la MAT també presenta un recurs i anima les administracions a fer-ho

L'alcalde de Riudarenes diu que encara s'han de resoldre les al·legacions presentades

L'Ajuntament de Santa Coloma està preparant un recurs d'alçada contra l'autorització administrativa per fer el ramal de la MAT de Riudarenes a Santa Coloma de Farners, segons va explicar ahir l'alcalde de Santa Coloma, Antoni Solà. “Més que interès de país, hi ha interès empresarial, i farem tot el possible perquè no tiri endavant”, va dir Solà.

Aquest és el primer ajuntament que ha anunciat que hi recorrerà, després que ahir en un comunicat la plataforma No a la MAT Selva va instar els ajuntaments de Santa Coloma i Riudarenes, el  Consell Comarcal de la Selva i la Diputació de Girona a actuar jurídicament contra el ramal de la MAT. L'alcalde de Riudarenes, Jordi Gironès, va explicar ahir que de moment encara no tenen la resposta a les al·legacions que van presentar ja fa temps, i que farà “el millor per al poble”.

No a la MAT Selva va mantenir dijous la segona reunió per coordinar les actuacions que se seguiran. La més urgent és preparar el recurs d'alçada, ja que com van manifestar ahir membres de la plataforma, el termini per presentar-lo és el dia 18 d'aquest mes. A la reunió van assistir-hi veïns de Santa Coloma i Riudarenes i representants polítics de tots els grups de l'Ajuntament de Santa Coloma, a excepció del PP.

Després de l'autorització per fer el ramal que es va publicar al BOP, s'ha de fer el projecte executiu, si no hi ha cap recurs. “No volem estar sols i si realment hi ha tant d'interès a defensar aquest espai animem les administracions a actuar”, va dir ahir un membre de la plataforma. “La gent se sent enganyada, i es van veient que les justificacions per fer la MAT cauen una rere l'altra”, va afegir. Solà ja va mostrar després de la primera reunió de la plataforma preocupació per l'impacte negatiu que tindrà el ramal al territori.

LA DATA

18.08.13
És el dia
límit per presentar un recurs contra l'autorització administrativa per fer el ramal de Santa Coloma.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.