Medi ambient

Medi Ambient

El Parlament insta a protegir Pinya de Rosa

La comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament insta el govern a convocar el consell rector del PNIN de Pinya de Rosa de Blanes, i que es redacti el pla d'usos d'aquest espai protegit. L'aprovació es va fer dimecres a instàncies d'una proposta de resolució presentada pel grup d'ICV-EUiA.

El PNIN de Pinya de Rosa és un espai emblemàtic per a la població de Blanes, que fa anys que lluita perquè es protegeixi definitivament, i s'aprovi i apliqui un pla d'usos que estableixi com es gestiona, protegeix i ordena ecològicament aquest espai natural, a més de determinar quins són els usos ambientals i d'accés públic. En aquest sentit, als últims anys, les entitats ecologistes de Blanes han anat denunciant tot un seguit d'actuacions i intervencions sense autorització que han contribuït a la degradació de l'espai.

El diputat d'ICV-EUiA per Girona, Marc Vidal, es va mostrar satisfet que la comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament hagi aprovat per unanimitat la proposta de resolució que va presentar el grup parlamentari ecosocialista el mes de maig per protegir definitivament el paratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.