Medi ambient

lloret de mar

Crida per trobar voluntaris que netegin el bosc

L'Associació Mediambiental Xatrac i l'Ajuntament de Lloret de Mar van presentar ahir una campanya per a la millora del bosc de Fenals. En aquest marc es va fer una crida per trobar deu voluntaris que vulguin participar en la neteja del bosc. Es necessiten dos tipus de voluntaris, segons va explicar Arianna Bucci, de Xatrac: “voluntaris permanents, que són persones amb formació en l'àmbit de les ciències naturals que participarien durant tota la campanya”, i “el voluntari ajudant, que col·laboraria de forma més puntual”.

La campanya tindrà lloc del 31 de març al 6 d'abril i durant aquest període es faran accions com ara la recollida de residus, l'eradicació de plantes invasores (per exemple Senecio angulatus) i la plantació d'espècies autòctones. També s'organitzaran sessions de formació per als voluntaris, i de divulgació i sensibilització per als ciutadans i usuaris d'aquest espai natural, perquè s'impliquin en la seva conservació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia