Medi ambient

Adif comença finalment la neteja de l'entorn de les vies a Badalona

Després d'anys d'acumulació de deixalles i creixement incontrolat de matolls, Adif ha iniciat recentment les tasques de neteja dels marges de les vies del tren al seu pas per Badalona. Els operaris que hi treballen estan tallant tots el matolls arran de terra i fent la recollida de les deixalles que s'hi han anat acumulant. La previsió és que la neteja estigui enllestida d'aquí a dues setmanes.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat: “Es tracta d'una actuació molt necessària, ja que les males condicions dels marges han ocasionat nombroses molèsties als veïns durant molts anys.” Els treballs de neteja de les vies del tren van ser un dels compromisos assolits per l'alcalde en una reunió mantinguda amb representants del Ministeri de Foment i d'Adif duta a terme fa uns mesos a Madrid. També es va acordar la reparació i millora del tancament de seguretat de les vies del ferrocarril a Badalona. Segons Garcia Albiol, Adif ja té a punt el projecte que preveu aquestes actuacions: “Els pròxims mesos es repararan les tanques que separen la via pública de les vies del tren que es troben en mal estat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia