Medi ambient

Montcada aprova fer la gossera per a Barcelona

El ple de l'Ajuntament de Montcada i Reixac va donar el vistiplau al conveni urbanístic amb el consistori de Barcelona per construir el centre d'acollida d'animals de companyia de Barcelona (Caacb), que es construirà a la finca Torre de Doña Juana. Aquests terrenys estan situats al costat del tanatori de Collserola i són de l'Ajuntament de Barcelona, però pertanyen al terme municipal de Montcada. La comissió de govern de la capital catalana ja va donar llum verd al conveni el 16 de juliol a les instal·lacions que han de substituir les actuals ubicades a la carretera de Sant Cugat a Collserola. Ara és la Generalitat la que ha de donar el vistiplau definitiu amb l'objectiu que els treballs del centre, que ocuparà 90.000 m², comencin l'any vinent. L'equipament també donarà servei a Montcada, que ara porta els animals al centre de Terrassa, un servei que l'any passat va costar 50.000 euros.

L'acord també servirà per millorar la connectivitat als barris fronterers de Vallbona i Can Sant Joan amb el nou pla especial de la Muntanyeta de Can Sant Joan que farà el Consorci del Besòs. L'Ajuntament de Barcelona també redactarà un projecte d'urbanització i millora al torrent del Bosc Llarg, ubicat entre els barris de Can Cuiàs i Ciutat Meridiana. Barcelona aportarà 650.000 euros per als dos projectes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia