Medi ambient

Denuncien dos pescadors de Blanes per venda il·legal

Els Mossos d'Esquadra, juntament amb inspectors de pesca del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, han denunciat els patrons de dos vaixells pesquers de Blanes que venien marisc i peix al propietari d'un restaurant sense la documentació necessària, sense passar per la llotja i sense les garanties sanitàries mínimes. A més, algunes espècies no tenien la mida mínima reglamentària, segons informa l'Agència Catalana de Notícies (ACN). La policia ha denunciat, a més, l'amo del restaurant per la compra il·legal.

L'ACN explica que els Mossos van enxampar el patró d'una de les embarcacions d'arrossegament quan treia dues galledes de gamba, que pesaven onze quilos i les entregava al conductor d'un turisme a la rodalia del port. Durant la inspecció del vehicle els Mossos d'Esquadra van trobar-hi altres espècies, com espardenyes, escamarlans, sípia, rap i lluç. A més, ni el rap ni el lluç no tenien la mida mínima reglamentària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia