Medi ambient

MEDI AMBIENT

Permís a l'abocador de les Garrigues

L'Agència Catalana de Residus ha aprovat l'autorització ambiental del projecte d'ampliació del dipòsit controlat de residus no perillosos de les Garrigues, situat a les Borges Blanques. L'ampliació es desenvoluparà en dues fases. L'autorització s'haurà de revisar en un termini de 8 anys. La declaració d'impacte ambiental obliga a desenvolupar el projecte en unes condicions que minimitzin l'impacte de l'obra i també de l'activitat sobre el medi ambient. L'abocador serà sotmès al nou pla d'inspecció i control ambiental, aprovat fa un any. El pla reforça el control i la inspecció a instàncies d'una directiva europea.

El projecte constructiu del dipòsit preveu la creació d'un vas d'abocament de fins a uns 283.000 m³ i una superfície de 33.500 m². També s'hi construirà una bassa de lixiviats i una d'aigües seminetes. L'Agència ho finançarà amb una subvenció directa de 800.000 euros.

E.P.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia