Medi ambient

Aturem la C-32 presenta més de 3.000 firmes amb les al·legacions

La Plataforma Aturem la C-32 ha aconseguir recollir més de 3.000 signatures. L'entitat va registrar ahir al matí a les oficines de la Generalitat les seves al·legacions en contra del projecte de perllongament de l'autopista C-32 de Blanes a Lloret de Mar, i hi va adjuntar aquestes més de 3.000 firmes recollides. Des de la plataforma s'assenyala que més de trenta entitats donen suport a les seves al·legacions contra aquest polèmic projecte.

L'últim acte per mostrar la força de la plataforma va ser aquest diumenge al migdia, quan més d'un centenar de persones es van concentrar a la rotonda d'accés principal a Lloret. En aquell acte, un dels portaveus va avançar que les al·legacions que presentarien l'endemà estaven “molt fonamentades”‘ i es va mostrar esperançat que “donin fruit”, però va voler remarcar que “un altre acte important” que els opositors tenen a l'agenda són les eleccions del 24 de maig. En aquest sentit, ahir al plataforma va insistir en “la importància del vot conseqüent en les eleccions d'aquest diumenge” i va assenyalar que “ni Lloret ni Blanes mereixen governs que no atenguin la veu de la ciutadania”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia