Medi ambient

Lloret aprova ampliar la planta de residus

El projecte presentat per GBI té un cost d'execució d'un milió d'euros

La junta de govern de l'Ajuntament de Lloret de Mar va acordar el dia 1 de juny passat el projecte d'ampliació i millora de la planta de tractament de lixiviats del Centre de Tractament de Residus, que té un pressupost d'execució d'1.090.318 euros (sense IVA). Segons va explicar ahir Jordi Martínez, quart tinent d'alcalde en funcions, el plec de condicions de quan es va adjudicar la neteja viària a l'empresa GBI, el 2011, ja preveia una ampliació de la planta dels lixiviats. GBI va presentar la proposta d'ampliació el juny del 2014 i, finalment, va ser aprovada per l'Ajuntament (que té les competències de tractament dels residus) l'1 de juny.

El Centre de Tractament de Residus de Lloret de Mar es va inaugurar el desembre del 2013 i va començar en període de proves el gener del 2014. El projecte d'ampliació va arribar a l'Ajuntament, doncs, cinc mesos després que comencés a funcionar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia