Infraestructures

EQUIPAMENTS

Posen ordre als aparcaments de Sadernes

Més enllà de Santa Cecília, les places es limiten a trenta

Tres de les zones on es deixa aparcar, a la pista que va de Sadernes a Riu i Sant Aniol d'Aguja, s'han ordenat per delimitar el nombre de vehicles que hi poden estacionar. Amb aquesta mesura, les places d'aparcament en aquest tram queden limitades a 30. A l'espai del Pas dels Aures ara hi caben onze cotxes; al de Castell d'Espasa, catorze; i a l'Hort d'en Roca, cinc. Per la seva banda, la cruïlla de la Muntada i la pista que puja cap a Can Gustí, on fins ara hi podia aparcar tothom, ha quedat reservada als vehicles de manteniment i de servei.

La pista de Riu és la principal via d'accés en vehicle i a peu a l'espai natural de l'Alta Garrotxa. Els caps de setmana i durant tot l'estiu l'afluència de gent és molt gran i els aparcaments s'omplen a primera hora, causant de tant en tant problemes de circulació. Des de fa uns anys, el Consorci de l'Alta Garrotxa hi restringeix el pas de vehicles motoritzats entre Setmana Santa i la tardor. Tot i haver condicionat les esmentades 30 places d'aparcament, el consorci recomana als visitants que facin servir el gran aparcament situat a prop del nucli de Santa Cecília de Sadernes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.