Infraestructures

mobilitat

Premià de Mar reserva l'espai per al baixador

El ple descarta que la nova estació se situï al davant de la Creu Roja

El baixador de rodalies, que s'hauria de construir als barris de Can Pou i Camp de Mar, a Premià de Mar, es farà al mateix punt on ara hi ha l'estructura aixecada els anys 60. El ple de l'Ajuntament va aprovar en l'última sessió la modificació del POUM, que descarta que la futura estació se situï una mica més cap a Vilassar de Mar, just davant d'on hi ha la Creu Roja. Aquesta era l'altra opció que Adif va presentar al consistori, però finalment s'ha descartat per totes les forces polítiques.

Tot i això, la modificació de l'ordenament urbanístic no significa que les obres estiguin a punt de començar. Més aviat, el projecte està en una via morta, quan ara es compleix un any del compromís d'Adif de treballar per l'obertura de la segona estació de ferrocarril del municipi, l'última que queda per habilitar entre Barcelona i Mataró.

Fonts d'Adif van assegurar ahir “que el procés encara està obert”, però no van detallar cap data ni tampoc van concretar quines son les properes accions a prendre. Des del consistori, els representants del govern es mostren prudents i tampoc presenten calendaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.