Infraestructures

infraestructures

Front comú del PP, amb suport andalús, pel corredor mediterrani

Els presidents del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i a Andalusia, Javier Arenas, a més dels presidents populars de Múrcia, Ramón Luis Valcárcel; del País Valencià, Alberto Fabra, i de les Illes Balears, José Ramón Bauzà, van escenificar ahir un nou front comú, amb la signatura de la Declaració d'Almeria, per reclamar a l'Estat l'execució prioritària del corredor mediterrani ferroviari.

El document, que dóna suport a les accions empreses per Ferrmed, manifesta “preocupació i malestar” per la situació del projecte, i insisteix en la necessitat que es faci el traçat complet fins a Algesires, passant per Alacant, Múrcia, Cartagena, Almeria, Motril i Màlaga.

Arenas va constatar l'aposta “clara” del PP per l'eix mediterrani, si bé precisava que no s'oposa a altres eixos. Sánchez-Camacho va destacar que “no hi ha corredor més natural i històric des del temps dels fenicis”, i que és prioritari per a la competitivitat, la productivitat i la creació de llocs de treball.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.